A "crust" receptje: 1 1/4 csésze liszt, 1 evőkanál cukor, 1/4 teáskanál só, 1/4 csésze olaj, 3 evőkanál tej. Egy edényben összekevertem a lisztet, cukrot és sót. Hozzáadtam az olajat és a tejet. Gombóccá formáltam és egy "pie" forma alját és oldalait kibéleltem a tésztával. Aztán szárazbabbal megtöltve megsütöttem a sütőben, és amikor kihűlt, akkor töltöttem a pudinggal és a gyümölccsel. De meg kell mondanom, nem ez a legjobb "crust" amit valaha sütöttemm, elég nehéz volt elvágni, túl kemény lett.
Sunday, July 20, 2008
Pie
A "crust" receptje: 1 1/4 csésze liszt, 1 evőkanál cukor, 1/4 teáskanál só, 1/4 csésze olaj, 3 evőkanál tej. Egy edényben összekevertem a lisztet, cukrot és sót. Hozzáadtam az olajat és a tejet. Gombóccá formáltam és egy "pie" forma alját és oldalait kibéleltem a tésztával. Aztán szárazbabbal megtöltve megsütöttem a sütőben, és amikor kihűlt, akkor töltöttem a pudinggal és a gyümölccsel. De meg kell mondanom, nem ez a legjobb "crust" amit valaha sütöttemm, elég nehéz volt elvágni, túl kemény lett.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment