A Coleslaw nálam úgy nézett ki, hogy vettem tegnapelőtt egy kis fej káposztát. Tegnap pedig egy méretes sárgarépát és egy csinos kis zellergumót. Ez utóbbit már jó ideje keresem, de itt mindig csak zellerszárat találtam, amit nagyon nem szeretek. Egy ideje meg is voltam róla győződve, hogy a zellernek a gumóját itt egyáltalán nem lehet beszerezni. De szerencsére tévedtem.
Tehát fogtam a fej káposzát, és elfeleztem. Az egyik felét elraktam későbbre, a másik felét lereszeltem. Aztán meghámoztam a répát, és azt is lereszeltem a káposzta mellé. Majd a zeller felét is. Ezek után még reszeltem a zöldségekhez egy kevés Trappista sajtot. Nem, nem itt vettem a Trappistát. (Nem hiszem, hogy a magyar Paprika Store-on kívül lehetne itt kapni.) Párom szülei hozták nekünk a múlt héten. Egy másik nagyobb tálban összekevertem egy jó adag joghurtott sóval, fekete borssal és egy kevés ecetes tormával. Belekevertem a zöldséges-sajtos egyveleget, és beraktam a hűtőbe, hogy összeérjenek az ízek. Holnap lesz belőle ebéd, két szál főtt virsli társaságában. (Na jó, a virslik lehet, hogy hárman lesznek.)
Tehát fogtam a fej káposzát, és elfeleztem. Az egyik felét elraktam későbbre, a másik felét lereszeltem. Aztán meghámoztam a répát, és azt is lereszeltem a káposzta mellé. Majd a zeller felét is. Ezek után még reszeltem a zöldségekhez egy kevés Trappista sajtot. Nem, nem itt vettem a Trappistát. (Nem hiszem, hogy a magyar Paprika Store-on kívül lehetne itt kapni.) Párom szülei hozták nekünk a múlt héten. Egy másik nagyobb tálban összekevertem egy jó adag joghurtott sóval, fekete borssal és egy kevés ecetes tormával. Belekevertem a zöldséges-sajtos egyveleget, és beraktam a hűtőbe, hogy összeérjenek az ízek. Holnap lesz belőle ebéd, két szál főtt virsli társaságában. (Na jó, a virslik lehet, hogy hárman lesznek.)
No comments:
Post a Comment